Hacettepe'de Müzikaller Gecesi...
Hacettepe'de Müzikaller Gecesi
Hacettepe Üniversitesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri Kapsamında Dünyaca Ünlü "Müzikaller"i Ankaralı Sanatseverlerle Buluşturacak.
Hacettepe Üniversitesi, Bahar Dönemi Kültür ve Sanat Etkinlikleri'ne müzikallerle devam ediyor. Projesini Ankara Devlet Konservatuarı öğretim üyesi Ekrem Öztan'ın oluşturduğu ve solistliğini Tiyatro Bölümü öğretim üyesi Seçil Öztan'ın yaptığı "Müzikallerden" gösterisi, 28 Nisan'da sanatseverlerle buluşacak. Utar Artun'un müzik düzenini gerçekleştireceği gösteride, Gülüm Pekcan Dans Tiyatrosu da danslarıyla geceye renk katacak. Dünyaca ünlü "Müzikallerden" örneklerin sergileneceği gece, Başkent'e görsel ve işitsel bir şölen yaşatacak. "My Fair Lady-I Could Have Dance All Night", "Evita- Don't Cry For Me Argentina", "Phantom Of The Opera-Think Of Me", "Newyork Newyork, Cats-Memory" gibi ünlü Broadway müzikallerinden şarkıların seslendirileceği gecede "Keşanlı Ali Destanı-Kadın Deniz Gibidir", "Yedi Kocalı Hürmüz-Tanrım", "Lüküs Hayat" ve "7 Kadın-İyi Ki Geldim" adlı ünlü Türk Müzikallerinden de bölümler seslendirilecek.
"Müzikallerden", 28 Nisan 2008 Pazartesi günü saat 19.00'da Hacettepe Kültür Merkezi M Salonu'nda yapılacak.
(ANKA)
|