| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
![]() |
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Türk Dizileri | Programlar | Ücretsiz E mail | Oyuncular | Reklamlar |
|
|||
|
|||
|
| | ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
Kanı bozuk bunların....
Türkiye nin verdiği pasaportlarla dolaştıklarını ne zaman unuttular acaba? Saddam bunları öldürürken 500.000 peşmergeye kucak açan kimdi acaba?
||||
|
Bordo Bere ve Özel Harekat Dağlarınıza sızdı bekleyin bakalım bi sabah uyancan ne olcağını görcen sen o zaman
|
Eğer Amerika, PKK kamplarına bomba yağdırırsa ertesi gün Türkiye’nin bütün şehirleri alev alev yanar-------sıkıyosa yaksın isterse yaksın ,şu andada kaç kişinin canı yanıyo kaç abimiz şehit oluyo , sonuna kadar onlarla mücadele ederiz
|
Yok ya hikaye amerikanın işi gücü yok bizim için pkk kamplarını bombalıycak külahıma anlatsınlar ben bu söze gereçekten çok gülüyorum....Biz onlara kalmadık allahta onlara muhtaç etmesin bombaladık derler ama hiç birşey yapmaz bunlar.... Yok heryeri aleve vericeklermiş kolaysa versinler ama unuttukları bir şey var
"Türk Halkı" Beklesinler yeri ve zamanı gelince hepsi tanıycak Türkiyeyi.....
|
Allah hepinizin belasını versin.. bi avuçsunuz, bi avuç köpekler... bu ülkeyi değil yakmak adım atmak sıkar biraz...
|
dediği lafa bak kimsin sen be yakarmış gelinde görün türk halkının gücünü görünce geri nasıl kaçacağınızı düşüneceksiniz hükümet bitiremezse biz bitirecez askeri şubelere bayanlarda dahil akın etti halk ne diyosun soysuz babası neki oğluda o olsun işte armut dibine düşer başta seni öldürmek lazım
Konu S.w.a.T_352 tarafından (24 October 2007 Saat 11:19 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlarda Argo Kelimeler Kullanmayalım... |
|
||||
|
bunlarin hepsi birer düzmece gibime geliyor...niye diyeceksiniz, anlatayim..
bu kubat'in o kadar akli varsa bunlari demez, bana öyle geliyor ki ABD dedirtiyor bütün bu sözleri, cünkü ABD hepimizin bildigi gibi aslinda PKK ile isbirligi icinde ve Türkiye'nin de kararli oldugunu biliyor (operasyon acisindan), olacaklari. Her ikiside korkuyor bu durumda...kubat ABD'den...ABD'de Türkiye'den Ama söyle bisey de var Kubat efendi...KORKU'NUN ECELE FAYDASI YOK!!!
<<<ez tim sewda te bê yarê tu nebihîze yarê yarê ez sewa te dimirime te bihîze tûne tûne sewda yî min bîtmîş nabe yarê heta mirinê lê lê keçikê yarê yarê yarê dil bi kûla tu dermanê dûne dûne dûne dûne rinda mine>>> |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|||||