| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
![]() |
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Türk Dizileri | Programlar | Ücretsiz E mail | Oyuncular | Reklamlar |
|
|||
|
|||
|
| | ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
Allahım hayvanlar bile bunu yapmaz ya.videoyu izleyemedim yüreim kaldırmadı.eklediklerin için sağol arkadaşım.pkklıların Allah huzuruna çıkmasını sabırla bekliyorum!!!
|
Tamamen bi vahşet ya... Dağda Türk Askeri , Polisi yakaladığı PKK'lıya bile yaralıysa yarasını iyileştirmeye çalışıyor ki o PKK'lı kim bilir kaç asker , kaç polis , kaç masum insan öldürdü ... Bunların beyinleri nasıl yıkanıyor nasıl böle vahşi bi insan (gerçi bunu yapanlara insan denilemez ama ) haline geliyor anlaşılır bi hal deil ...
|
ben videoyu birak fotolari doru düzgün bakamadim bir tuhaf oldum..bölelerine insan denmez yalniz..allah belalarini versin
||||
|
.........yorum yok..........
<<<ez tim sewda te bê yarê tu nebihîze yarê yarê ez sewa te dimirime te bihîze tûne tûne sewda yî min bîtmîş nabe yarê heta mirinê lê lê keçikê yarê yarê yarê dil bi kûla tu dermanê dûne dûne dûne dûne rinda mine>>> |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|||||