| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
![]() |
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Türk Dizileri | Programlar | Ücretsiz E mail | Oyuncular | Reklamlar |
|
|||
|
|||
|
| | ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
neden bizde birşeyler yapmayalım haydi tam destek yapalım.. sadece bir kısa mesaj atın... mehmetçik için vatan için topraklarımız için MEHMETÇİĞE DESTEK...
|
Bizim evlerimizde güven ve huzurla uyumamızı sağlamak için hayatlarını feda eden mehmetçiklerimize herşeyimiz feda olsun. hep destek tam destek.
|
haydi MEHMETÇİĞ'E TAM DESTEK...
analar babalar vatan toprak için TAM DESTEK..
|
büyüklerimiz savaşarak sahip çıkmış bu topraklara... şimdi bizden çok şey diil sadece 5 YTL istiyolar...
eminim bu kampanya çok iş yapacak!!! |
|
||||
|
çok iyi bir kampanya başladı...devam edecek ve ilerleyecek eminim...basınımızın halkımızın desteğiyle Vatanımız için bizler için kendilerini yok sayan Şehitlerimizin ailelerine..Bizlerde destek verelim lütfen... milyonlar değil belkide bir dergi parası bile yeterli....
elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum ben... tüm destek verenlerede çok teşekkürler.... bugün birlik olma destek olma zamanı..... basakozkan bu konuyu açtığın içinde teşekkürler....
|
MEHMETÇİĞ'E TAM DESTEK.. TEK YÜREK...
bende başka birşey diyemem... ![]() yüreğim acıyor
||||
|
hep destek tam destek kampanya umarım tutar
|
bu vatanın toprakları üzerinde huzurla onlar sayesinde yaşayabiliyoruz...
MEHMETÇİĞE TAM DESTEK TEK YÜREK!!!
||||
|
tekrar teşekür etmek bu önemli konuya yorum yazmak istedim...
bu kadar üstüne düşmeniz beni çok gururlandırdı.. ÇÜNKÜ BİZ BU TOPRAĞIN EVLATLARIYIZ!!! onlarda bu TOPRAĞIN EVLATLARI.....
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|||||