Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir.    
Dizi-TR.COM | Türk Dizileri Paylaşım Platformu  

Geri git   Dizi-TR.COM | Türk Dizileri Paylaşım Platformu > Güncel Haberler-Ratingler-Yarışmalar -Anketler > Güncel Haberler > Arsiv Haberler

Ana Sayfa Forum Türk Dizileri

Yabancı Diziler

Programlar Ücretsiz E mail Oyuncular Reklamlar

Bize Katılmak İster misiniz ?

DİKKAT! SİTEMİZDE MP3 PAYLAŞIMI YASAKTIR. MP3 PAYLAŞIMI YAPANLAR, SINIRSIZ OLARAK SİTEDEN UZAKLAŞTIRILIR.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Mehmetçik için haydi bizde yardım yapalım..
Konudaki Cevap Sayısı
16
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
230

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 16 October 2007
basakozkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Görüntü Yönetmeni

Tecrübe Puanı: 26
basakozkan has a reputation beyond reputebasakozkan has a reputation beyond reputebasakozkan has a reputation beyond reputebasakozkan has a reputation beyond reputebasakozkan has a reputation beyond reputebasakozkan has a reputation beyond reputebasakozkan has a reputation beyond reputebasakozkan has a reputation beyond reputebasakozkan has a reputation beyond reputebasakozkan has a reputation beyond reputebasakozkan has a reputation beyond repute
Standart Mehmetçik için haydi bizde yardım yapalım..

RTÜK’ten alınan bilgiye göre, Habertürk ve Milli Takım’ın iş birliğiyle başlatılan yardım kampanyasına, Televizyon Yayıncıları Derneği de katılmayı kararlaştırdı.

Dernek Başkanı Nuri Çolakoğlu, tüm üyelerine gönderdiği mesajla, kampanyaya destek olunmasını ve bu hafta boyunca kampanya duyurularının sık sık ekrana getirilerek kampanyanın hedefi olan şehit çocuklarının iyi bir eğitime kavuşması olanağına katkıda bulunulmasını istedi.

Çolakoğlu’nun bu teklifi üzerine dernek üyesi ulusal televizyon kanalları da kampanyayı destekleme kararı aldı.

Kampanyaya, TRT, ATV, Kanal D, Star TV, CNN Türk, Kanal 1, Kanal 7, Kral TV, NTV, CNBC-e, Show TV, Samanyolu TV, Fox TV, TV 8, Cine 5, Kanal Türk, Digitürk, Powertürk, Skytürk, MTV, Number One TV, Kon TV ve Ege TV destek verecek. Kampanyayla toplanan bağışlar, şehit ailelerine yardım amacıyla Mehmetçik Vakfına aktarılacak.

RTÜK’E BAŞVURU
Televizyon Yayıncıları Derneği, prosedür gereği tanıtım filmleri reklam sayıldığından, RTÜK’ten, kampanya tanıtım filminin reklam olarak değerlendirilmemesini talep etti.

Bunun üzerine, RTÜK Başkanı Zahid Akman, Üst Kurul üyeleriyle telefonla temas kurarak, derneğin talebini iletti ve üyelerden olumlu yanıt aldı.

RTÜK Başkanı Akman, böylece kampanya tanıtım filmlerinin hafta boyunca bütün ulusal kanallarda sürekli yayınlanmasının yolunun açıldığını belirtti. Üst Kurul olarak sosyal sorumluluk projelerini desteklediklerini ifade eden Akman, "Bizler evlerimizde ailelerimizle huzur içinde otururken, vatanımızın bir karış toprağı için gözünü kırpmadan kendilerini feda eden şehitlerimiz ve gazilerimizin evlatlarına daha iyi bir gelecek sağlamak, hepimizin en büyük borcudur" dedi.

Akman, bu nedenle kampanyayı desteklediklerini belirterek, organizasyona katkılarından ötürü televizyon kanallarına teşekkür etti.

Televizyon Yayıncıları Derneği çatısı altında bir araya gelen ulusal televizyon kanallarının bugüne kadar katkı verdiği en büyük sosyal sorumluluk kampanyası olduğu belirtilen organizasyona katılmak isteyenler, belirlenen banka hesaplarına para yatırabilecekleri gibi, cep telefonları aracılığıyla kısa mesaj göndererek de bağış yapabilecek.

Turkcell ve Avea kullanıcıları 5 YTL bağış için "DESTEK" yazarak, 5610’a, Vodafone kullanıcıları ise 5630’a mesaj gönderebilecek. Banka kanalıyla bağış yapılabilecek hesap numaraları ise şöyle:

Ziraat Bankası-İstanbul Şubesi:
YTL Hesabı 343434 - 5001.
DOLAR Hesabı 343434 - 5002.
AVRO Hesabı 343434 - 5003.

İş Bankası-Beyoğlu Şubesi (Şube Kodu:1011)
YTL Hesabı 171 65 83.
AVRO Hesabı 332 11 70.

Garanti Bankası-Yenibosna Çarşı Şubesi (Şube Kodu: 1)
YTL Hesabı 668 97 98.
Yapı Kredi Bankası-Merkez Şube.
YTL Hesabı 2013 2013.

Finansbank Güneşli Çarşı Şubesi
YTL Hesabı 165 806 86.
AVRO Hesabı 165 806 88.

düğün şarkıcısııı
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 16 October 2007
basakozkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Görüntü Yönetmeni

Tecrübe Puanı: 26
basakozkan has a reputation beyond reputebasakozkan has a reputation beyond reputebasakozkan has a reputation beyond reputebasakozkan has a reputation beyond reputebasakozkan has a reputation beyond reputebasakozkan has a reputation beyond reputebasakozkan has a reputation beyond reputebasakozkan has a reputation beyond reputebasakozkan has a reputation beyond reputebasakozkan has a reputation beyond reputebasakozkan has a reputation beyond repute
Lightbulb --->: mehmetçik için haydi bizde yardım yapalım..

neden bizde birşeyler yapmayalım haydi tam destek yapalım.. sadece bir kısa mesaj atın... mehmetçik için vatan için topraklarımız için MEHMETÇİĞE DESTEK...

düğün şarkıcısııı
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
  #3 (permalink)  
Alt 16 October 2007
karokizi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yardımcı Oyuncu

Tecrübe Puanı: 6
karokizi is a jewel in the roughkarokizi is a jewel in the roughkarokizi is a jewel in the roughkarokizi is a jewel in the rough
Standart --->: mehmetçik için haydi bizde yardım yapalım..

Bizim evlerimizde güven ve huzurla uyumamızı sağlamak için hayatlarını feda eden mehmetçiklerimize herşeyimiz feda olsun. hep destek tam destek.
  #4 (permalink)  
Alt 16 October 2007
tacates06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Figüran

Tecrübe Puanı: 0
tacates06 will become famous soon enough
Thumbs up --->: Mehmetçik için haydi bizde yardım yapalım..

haydi MEHMETÇİĞ'E TAM DESTEK...

analar babalar vatan toprak için TAM DESTEK..
  #5 (permalink)  
Alt 16 October 2007
kubitik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sanat Yönetmeni

Tecrübe Puanı: 84
kubitik has a reputation beyond reputekubitik has a reputation beyond reputekubitik has a reputation beyond reputekubitik has a reputation beyond reputekubitik has a reputation beyond reputekubitik has a reputation beyond reputekubitik has a reputation beyond reputekubitik has a reputation beyond reputekubitik has a reputation beyond reputekubitik has a reputation beyond reputekubitik has a reputation beyond repute
Standart --->: Mehmetçik için haydi bizde yardım yapalım..

büyüklerimiz savaşarak sahip çıkmış bu topraklara... şimdi bizden çok şey diil sadece 5 YTL istiyolar...
eminim bu kampanya çok iş yapacak!!!
  #6 (permalink)  
Alt 16 October 2007
hayatt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yardımcı Oyuncu

Tecrübe Puanı: 6
hayatt is just really nicehayatt is just really nicehayatt is just really nicehayatt is just really nicehayatt is just really nice

çok iyi bir kampanya başladı...devam edecek ve ilerleyecek eminim...basınımızın halkımızın desteğiyle Vatanımız için bizler için kendilerini yok sayan Şehitlerimizin ailelerine..Bizlerde destek verelim lütfen... milyonlar değil belkide bir dergi parası bile yeterli....
elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum ben... tüm destek verenlerede çok teşekkürler....
bugün birlik olma destek olma zamanı.....
basakozkan bu konuyu açtığın içinde teşekkürler....
  #7 (permalink)  
Alt 16 October 2007
paradise_mylife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konuk Oyuncu

Tecrübe Puanı: 12
paradise_mylife has much to be proud ofparadise_mylife has much to be proud ofparadise_mylife has much to be proud ofparadise_mylife has much to be proud ofparadise_mylife has much to be proud ofparadise_mylife has much to be proud ofparadise_mylife has much to be proud ofparadise_mylife has much to be proud of

MEHMETÇİĞ'E TAM DESTEK.. TEK YÜREK...
bende başka birşey diyemem...
yüreğim acıyor
sen de bilme,Lavinia
  #8 (permalink)  
Alt 16 October 2007
aynalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bölüm Kordinatörleri

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 564
aynalı has a reputation beyond reputeaynalı has a reputation beyond reputeaynalı has a reputation beyond reputeaynalı has a reputation beyond reputeaynalı has a reputation beyond reputeaynalı has a reputation beyond reputeaynalı has a reputation beyond reputeaynalı has a reputation beyond reputeaynalı has a reputation beyond reputeaynalı has a reputation beyond reputeaynalı has a reputation beyond repute

hep destek tam destek kampanya umarım tutar
  #9 (permalink)  
Alt 16 October 2007
öykü:) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Görüntü Yönetmeni

Tecrübe Puanı: 38
öykü:) has a reputation beyond reputeöykü:) has a reputation beyond reputeöykü:) has a reputation beyond reputeöykü:) has a reputation beyond reputeöykü:) has a reputation beyond reputeöykü:) has a reputation beyond reputeöykü:) has a reputation beyond reputeöykü:) has a reputation beyond reputeöykü:) has a reputation beyond reputeöykü:) has a reputation beyond reputeöykü:) has a reputation beyond repute

bu vatanın toprakları üzerinde huzurla onlar sayesinde yaşayabiliyoruz...
MEHMETÇİĞE TAM DESTEK TEK YÜREK!!!
  #10 (permalink)  
Alt 16 October 2007
paradise_mylife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konuk Oyuncu

Tecrübe Puanı: 12
paradise_mylife has much to be proud ofparadise_mylife has much to be proud ofparadise_mylife has much to be proud ofparadise_mylife has much to be proud ofparadise_mylife has much to be proud ofparadise_mylife has much to be proud ofparadise_mylife has much to be proud ofparadise_mylife has much to be proud of

tekrar teşekür etmek bu önemli konuya yorum yazmak istedim...
bu kadar üstüne düşmeniz beni çok gururlandırdı..
ÇÜNKÜ BİZ BU TOPRAĞIN EVLATLARIYIZ!!!
onlarda bu TOPRAĞIN EVLATLARI.....
sen de bilme,Lavinia
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler