| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
![]() |
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Türk Dizileri | Programlar | Ücretsiz E mail | Oyuncular | Reklamlar |
|
|||
|
|||
|
| | ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
ben göztepeliyim (orda oturmasamda
) izmir takimlarindan.. süperligde görürüs ins ![]()
||||
|
göztepeyi çok yakında süper lige geri çıkartıp eski şaşalı günlerine döndüreceğiz
Serefınızle dustunuz serefınızle cıkın bence para wererkte super lıge gelmeye calısmayın para ıle mı dustunuz kı para ıle cıkıonuz ama gelın gelın cıkın sızde ankaragucu macı war BursaNkara goz goz ıı tanır bızı yalıyı basmıslardı ![]()
||||
|
İzmir takımlarında en çok taraftara sahip klub Göztepe ... Hadi bakalım hayırlısı
|
Haber bölümünde mesajları alıp yorumlamak yasaktır.. Mesajınız editlenmiştir.. Lütfen Forum kurallarına uyunuz...
S.w.a.T_352 Dizi-TR Yönetimi Konu S.w.a.T_352 tarafından (15 October 2007 Saat 09:18 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
arkadaşlar buraya olumlu mesaj yazssanız daha iyi olurdu ben göztepeyi tutuyorum ama bir karşıyakanında süper ligde oynamasını isterdim..ama bazı arkadaşlar nedense kışkırtıcı şeyler yazmış..üzüldüm
çok komik sanırım... Konu S.w.a.T_352 tarafından (16 October 2007 Saat 06:50 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesaj Yazmak Yasaktır. Mesajlar birleştirilmiştir... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|||||