| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
![]() |
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Türk Dizileri | Programlar | Ücretsiz E mail | Oyuncular | Reklamlar |
|
|||
|
|||
|
| | ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
onu hapislerde çürüten zihniyet şuan iktidarda onun için nazım orada kalsın diyorum ben..elbet birgün şartlar iyi olur yurdumuzda o zaman onu gerçekten sevenler,gönül verenler gerekeni yapacaklardır..
|
|
||||
|
evet ona vatan haini diyenleride görüyoruz..vatan satmada üslerine yok..
evet,vatan hainiyim,siz vatan seversiniz,siz yurtseversiniz ben yurt hainiyim,,ben vatan hainiyim vatan çiftliklerinizse, kasalarınızın ve çek defterlerinizin içindekilerse vatan vatan,şose boylarında gebermekse açlıktan vatan soğukta it gibi titremek vesıtmadan kıvranmaksa yazın fabrikalarınızda al kanımızı içmekse vatan, vatan tırnaklarıysa ağalarınızın, vatan mızraklı ilmühalsa,polis copuysa, ödeneklerinizse,maaşlarınızsa vatan, vatan,amerika üsleri,,amerikan bombası, amerikan donanması,topuysa, vatan kurtulamamaksa kokmuş karanlığımızdan, ben vatan hainiyim..... yazın üç sutün üstüne kapkara haykıran puntolarla nazım hikmet vatan hainliğine devam ediyor hala.... |
|
||||
|
sen vatansever bir adamsın..mübarek insansın..ne mutlu sana..bazılarının gözündesenin gibiler vatan haini ve faşist ama ne yazıkki..
|
|
||||
|
acaba vatan haini diyen arkadaşlar bi açıklama yapar mı vatan haini diyerek
kolaycılığa kaçıyorsunuz ve de bu nu kanıtlarmısınız yok bide elinizi hiç bir taşın altına koymaksızın boyle birini kötülemek kolay oluyor sanırım sizin acaba bu ülke için yaptığınız bir şeyler var mı sevmiyor olabilirsiniz ama kendi ülkesi de kendi dilinde hariç bir çok ülkede be bir çok dilde şiirleri yayımlanıyorsa birinin vatan haini demek ancak zaten şovenistlere yaraşır zaten |
|
||||
|
Vatanseverliğin Tanimini Bilmeyen Bazi Sözde Vatanseverler Hain Bilsin,ama Asil Hain Kim Iyi Düşünsünler,,nazima Biz Yeteriz.bir Zamanlar Abd Köpekliği Yapan Işbirlikçiler Ne çabuk Vatansever Oldu??
|
|
||||
|
kör,sağır,dilsiz insanlar!... kimin vatan haini olduğunu anlayabilmekten acizsinizzzz....bu ülkeyi satanlar mıı, bu ülkeyi sevenlerrrrr mi?SİZCE
?...................................... ........................ |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|||||