Beşiktaş cephesinden maçın hakemi Vedat Yüksel'e sert tepkiler geldi. Son anda gelen net golü iptal edilen Siyah-Beyazlılar'da tepkiler şöyle...
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören iptal edilen gol sonrası çok sert konuştu.
Demirören şunları söyledi: "Bugün bu maçı izlemek için stada gelen her iki takımın taraftarından da özür diliyorum. Sahada futbol olarak hiçbir şey yoktu. İki takımda kötü oynadı.
Fakat son saniyede net bir golümüz iptal edildi. Herkes şunu bilsin. Beşiktaş camiası çok büyüktür. Yumruğunu vurdum mu kimse altından kalkamaz. Beşiktaş'a karşı dikkatli olsunlar. Bundan sonra bu hatalar devam ederse bu takımı sahadan çekeriz. Herkes ayağını denk alsın"
Ankaraspor deplasmanında 0-0 eşitlik ile dönen Beşiktaş'ta teknik patron
Ertuğrul Sağlam şunları söyledi:
"Ankaraspor yaptığı takviyelerle iyi bir takım olmuş. Bugün maçta çok gol pozisyonu olmadı. Fakat üst düzey bir mücadele vardı. Neticede kazanmak istediğimi bir karşılamada berabere kaldık.
Takımımızda Şampiyonlar Ligi maçları önceci ve sonrası oynadığımız karşılaşmalara motivasyon sorunu yaşıyoruz. Bugünde öyle anlaşılıyor ki kafalarda salı günü oynanacak Marsilya maçı vardı.
Bugüne kadar hakemler için hiç yorum yapmadım. Olurda hakem pozisyonu görmez, göremediği içinde yanlış karar verir. Ama şimdi bu maçın son anlarında atılan golü neyi gördü de çaldı. Nobre pozisyonda kaleciden 2 metre mesafede. Faul yapmasına imkan yok. Topa elle müdahalesiyle teması da mümkün değil. Açıkcası net bir golümüz iptal edildi. Neticede net bir golümüz iptal edildi. Kısmet diyelim. Kazanmak isterdik ama berabere kaldık"
Siyah-Beyazlı ekibin menajeri Sinan Engin: "Şampiyonluk yarışında 2 puanımız hakem kararıyla gitti. Bitiş düdüğüyle birlikte gol pozisyonunda faul bayrağı kaldıran yan hakemin yanına gittim. Hocam dedim, akşam beraber izleyeceğiz ya gol net bir gol ise ne olacak diye sordum. Bana 'Ben öyle gördüm' dedi. Burdan açıkca söylüyorum. Ben görmedim diye birşey yok. Hakemler sahada herşeyi doğru görecek. Neticede çok iyi oynamadığımız bir karşılaşmada berabere kaldık. Neticede net bir golümüz iptal edildi. Artık hakem arkadaş bundan sonra daha dikkatli olacak." şeklinde konuştu.
Beşiktaşlı golcü Nobre, iptal edilen gol pozisyonu için "Faul yok, elle dokunmadım. Net bir goldü." diye konuştu.