Fener Ferrari Ben Massa'yım
"Fenerbahçe Forması Altında Tarih Yazmak İstiyorum. Şampiyonlar Ligi'nde Gruptan Çıkacağız. Muhteşem Seyircimizle Her Takımı Alt Ederiz."
"Fenerbahçe forması altında tarih yazmak istiyorum. Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkacağız. Muhteşem seyircimizle her takımı alt ederiz."
FENERBAHÇE’nin dünyaca ünlü süper yeteneği Roberto Carlos, Real Madrid macerasının kendisi için güzel anılarla sona erdiğini belirterek, "Şimdi tarihi burada yazmak istiyorum" diye konuştu.
Samandıra’daki tesislerde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Brezilyalı futbolcu, "Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid ile Fenerbahçe karşı karşıya gelse neler hissederdin?" şeklindeki soruya, "Şu an F.Bahçe forması giyiyorum. Bu forma için elimden geleni yaparım. Real Madrid artık benim için güzel anılarla bitti. Bundan sonra her şey F.Bahçe için. Şimdi tarihi burada yazmak istiyorum" yanıtını verdi.
İç sahada kaybetmemeliyiz
Roberto Carlos, "Fenerbahçe’yi Formula 1’deki takımların hangisine benzetirsin?" biçimindeki soruya ise "Ferrari. Ben de Felipe Massa’yım" şeklinde cevapladı. Şampiyonlar Ligi’nde Inter, PSV ve CSKA Moskova’yla birlikte mücadele edecekleri G Grubu’ndan çıkacaklarına inandığını ifade eden Roberto Carlos, iç sahadaki maçların önemine değinerek şöyle konuştu: "Gruptan çıkacağımıza inanıyorum, ama tabii ki bu düşünüldüği gibi kolay olmayacak. Öncelikle kendi sahamızdaki maçları puan kaybetmeden geçeceğimizi düşünüyorum. Bu mükemmel seyirciyle burada iyi baskı oluşturursak, her takımı alt edebiliriz. Dışarıda alınacak 1-2 puanla bunu desteklediğimizde de avantajlı duruma geçeriz, ama dışarıdaki maçların çok kolay olacağını düşünmüyorum."
Alex milli takıma çağrılmalı
Türkiye’de eleştiri oklarının hedefi haline gelen vatandaşı ve takım kaptanı Alex’e sahip çıkan deneyimli oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hayatı boyuncu hep iyi ve büyük bir oyuncu oldu. Eleştiriler zamanla azalacak ve siz de göreceksiniz, özlenen Alex’i hepimiz göreceğiz. Ne kadar yetenekli olduğunu biliyorum. Umarım, güzel futbolunu sürdürdüğü sürece Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga’nın gözünden kaçmaz."
|