Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 26 January 2008
NeFeRTum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NeFeRTum NeFeRTum ÛíÑ ãÊÕá
Dizitr Muhabiri

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 83
NeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond repute
Standart Sivas'a Brezilyalı oyun kurucu

Turkcell Süper Lig'in lideri Sivasspor, Ukrayna'da forma giyen Brezilyalı oyun kurucu Sergio Pacheco de Oliveira ile anlaşmaya vardı.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yaptığı açıklamada, Ukrayna'nın Metallurg Donetsk takımında forma giyen 27 yaşındaki Brezilyalı oyun kurucu Sergio Pacheco de Oliveira ile her konuda anlaşmaya vardıklarını söyledi. Bu futbolcunun geçen sezon 1.5 milyon Avro'ya bu takıma transfer olduğunu ifade eden Uygun, ''Bu oyuncunun Sivasspor'a çok faydalı olacağını biliyoruz'' dedi. Brezilyalı futbolcuyla 3.5 yıllığına anlaştıklarını belirten Uygun, Sergio Pacheco de Oliveira'nın pazartesi günü Sivas'a geleceğini ve sözleşme imzalayacağını açıkladı.
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg 1.jpg (28.7 KB (Kilobyte), 111x kez indirilmiştir)
Çünkü kimin kimi yiyecegine "Suyun Akışı" karar verir.
Sponsored Links