Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 26 January 2008
NeFeRTum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NeFeRTum NeFeRTum ÛíÑ ãÊÕá
Dizitr Muhabiri

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 83
NeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond repute
Standart Liverpool çabuk uyandı

Premier Lig'de sıkıntılı günler geçiren Liverpool, FA Cup 4. turunda Havant & Waterlooville'i konuk etti. İki kez yenik duruma düşen kırmızılar, İsrailli Benayoun ile 5-2'lik galibiyet elde etti.

Richard Pacquette'in 8. dakikadaki golüyle öne geçen Havant & Waterlooville genç Brezilyalı Lucas Leiva'nın 27. dakikadaki golüne engel olamadı. Ara transferde alınan Slovak Martin Skrtel 31. dakikada kendi ağlarını havalandırarak 2. maçında ilk golünü kendi kalesine atmış oldu. Bu dakikadan sonra sahneye çıkan Benayoun, 44. dakikada skoru 2-2'ye getirdi. İsrailli ikinci yarıda 56 ve 59'da Anfield tribünlerini rahatlatan isim oldu. Maçın son golü ise Peter crouch'tan geldi ve Liverpool 5-2 ile tur atlayan takım oldu.
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg 1.jpg (90.4 KB (Kilobyte), 107x kez indirilmiştir)
Çünkü kimin kimi yiyecegine "Suyun Akışı" karar verir.
Sponsored Links