Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 26 January 2008
NeFeRTum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NeFeRTum NeFeRTum ÛíÑ ãÊÕá
Dizitr Muhabiri

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 83
NeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond repute
Standart Adebayor kendini affettirdi

Tottenham maçında takım arkadaşı Bendtner'e kafa atarak büyük tepki çeken Arsenal'in Togolu yıldızı Adebayor kendini FA Cup maçında affettirdi. Emre'nin takımı Newcastle'a iki gol atan yıldız takımını 5. tura yükseltti.

Tottenham'a 5-1 yenilerek 2001'den bu yana en ağır mağlubiyetini alan Arsenal, Keegan ile çıkış yakalamaya çalışan Newcastle karşısında Togolu yıldızı Adebayor'un 51 ve 68. dakikada attığı 2 gol ve Butt'un son dakikalarda kendi kalecisi avlamasıyla 3-0 galip gelerek adını 5. tura yazdırdı. Milli futbolcumuz Emre bu maçta forma giymedi. Tuncay'ın takımı Boro da Mansfield'i yenerek tur atladı.
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg 1.jpg (96.3 KB (Kilobyte), 20x kez indirilmiştir)
Çünkü kimin kimi yiyecegine "Suyun Akışı" karar verir.
Sponsored Links