Tekil Mesaj gösterimi
  #4 (permalink)  
Alt 25 January 2008
anil16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
anil16 anil16 ÛíÑ ãÊÕá
Figüran

Tecrübe Puanı: 0
anil16 is a glorious beacon of lightanil16 is a glorious beacon of lightanil16 is a glorious beacon of lightanil16 is a glorious beacon of lightanil16 is a glorious beacon of lightanil16 is a glorious beacon of light
Standart --->: *//* Yarışma - 15 // Dizi senaryosu...

!!Cilgin Yaz 3. Bolum!!

Cocuklar arkalarina bakip ciglik atmaya devam ederler.Zubeyde’ye yakalanmislardir—hemde korkunc bir sekilde.Zubeyde’nin yuzun'de yem-yesil bir guzellik maskesi vardir ve gozlerine iki,kocaman salataliklar yapistirmistir.Zubeyde’yi o halde goren cocuklar elbette cok korkmuslardir.

Zubeyde:Bagirmayin cocuklarimm.Ne oluyo?

Sevda:Ayy sizmiydiniz ya Zubeyde hanim? Odumuz koptu.

Efe:Bu kadin uzayli demistim size ama bana inanmadiniz..

Sevim:Shh Efe’cim..

Zubeyde:Simdi bana soyleyinn…ODAMDA NE ISINIZZ VARRR Ne calicaktiniz hee?

Sevda:Bir dakika Zubeyde teyze,bizi hirsizlikla sucluyamassin haksiz yere tamammi?

Zubeyde: O zaman nedir bu sahne? Ogrenebilirmiyim? Ne yapicaktiniz odamda?

Sevda:Sey..senin ustunu ortmeye gelmistik canim aa sucmu bu yani.

Efe ve Leyla gulerler.

Zubeyde:Ahh canim…ne kadar dusunceliniz oyle..berhudal olun evlatlarim….HADII DOGRUU ARKA BAHCEYE….bu geceyi disarida gecireksiniz.

Sevda,Sevim,Leyla ve Efe:NEEE

Sevim:Sizin dediklerinizi kulaginiz isitiyomu,Zubeyde hanimcim?

Zubeyde:Gayet iyi isitiyo masallah..tas gibiyim tasss.40 yasindaymisim gibi hissediyorum kendimi.

Sevda(kendi kendine):Eee aynaya baksaniz iyi olucak o zaman,kor nine..

Zubeyde cocuklari disariya cikarir.Bunu yaptigina inanmazlar.Bu kadin iyice cildirmistir diye dusunurler.Sokaga atar onlar I ve eve geri girip uyur.

Komsulari Nazam cam’dan olanlari izlemistir.Cocuklara seslenir.

Nazan:Cocuklar..huuu huuuu cocuklar…ne oluyo allah askina? Bu kadin manyakmi ayol? Cus falan yani.

Sevda:Hic sormayin,Nazan hanim.Deliricez bu gidisler.

Nazan: Dur ben ne yapicagimi biliyorum bir dakika…ayamin altina alirim o kadini hee..kim oluyomuss.

Sevim:Hic gerek yok Nazan hanim.Bosuna zahmet etmeyin siz.

Nazan: Olsun olsun ediyim.Birsey olmaz bana.

Nazan disariya cikar.Kapiya vurur ve “ZUBEYDEE HANIMM” diye ciglik atar.

Leyla:Ayy kulaklarim.

Sevda:Nazan hanim uyanicak simdi herkez.Durun.Bosverin.Bu gece sizde kalalim izninizle?

Nazan:Aaa tabi ne demek..basimin ustunde yeriniz var canlarim..ama bu kadina iki cift laf etmeden rahat uyuyamam dostlar!

Zubeyde inadina kapiyi acmaz.Acmayinca Nazan ofkelenir ve parlak bir fikir gelir aklina.Evine gidip kocaman bir merdiven getirir.

Sevim:Allahim bu kadind delirmis..

Sevda:Normal birine rastliyamayizki bu mahallede zaten…off!

Nazan:Merak etmeyin cocuklar..simdi cikiyorum yukari.

Sevda:Nazan hanim ciddi olamassiniz dimi? Bunu yapmicaksiniz?

Nazan:Tabikide yapicam.Beni ne sandiniz.Kadirgali Nazan derler bana…Firtina Nazan’in ben evelallah.

Nazan cocuklari Zubeyde’nin odasinin camini gostermesini rica eder.Onlarda acik camli bir odayi isaretlerler.Sonra merdiveni Zubeyde’nin odasina dogru yerlestirir.Yukari dogru ilerlemeye baslar.

Sevim(asagidan dogru):Zubeyde hanimm simdi biyerinizi incilticeksiniz yaa.

Sevda:Ne olur inin asagaya.Biyerinizi kirmayin.Deymez o kadin icin.Birak uyusun.Seni gorurse cildirir.

Nazan(Zubeyde’nin camina ulasmistir bile):Cildirirsa cildirsin..o zaman bende oyle bi cildiririmki…bak o zaman Firtina Nazan’a kotu gozle bakabiliyomu?

Nazan Zubeyde’nin camin’dan iceriye bakar ama Zubeyde’yi bulamaz.Zubeyde birden karsisina cikar ve bagirir ona.Nazan’in odu kopar vee dengesini kaybedip merdivenle birlikte asaga duser.

Nazan:AYYY…gittimm…yetisinnn KOMSULAR….

Sevda:NAZAN HANIMMM..

Sevim:Nazan hanim..iyimisinizz

Nazan:Ahh oldummu…cennettemiyimm….

Sevda:Nazan hanim haylaa burdsiniz hayla.Dunyada. (guler)

Nazan:Ben bu kadindan korktup arkadas…o ne oylee kiz…aaa uzaylilar gibi…boyle bir yuz gormedim dogudugum gun’den beri...Ahhh…belim gittii…ayaga kalkamiyorumm…

Cocuklar Nazan hanim’in ellerini tutup kaldirirlar.Beli feci sekilde incilmistir.Zor yuruyordur.

Sevda:Gidip dinlenin bence Nazan hanim.Sabaha daha cok agriyabilirim…

Nazan:Yok arkadas ben bu kadina…onu elime alip bi kasik suda bogucamm..

Sevim:Naza hanim lutfen kafaniza takmayin.Gerekirse yarin sabah bogarsiniz.

Nazan:Tamam…yarin gorusuruz o zamann. (Zubeyde’nin camina bakar.Zubeyde orda degildir ama)..uzayli bu uzayliiii….aaa bi dakka cocuklarr siz sokakta kaldiniz sahi..hadi gelin bekliyorumm.

Sevda:Nazan hanim’cim..sizde olmasanizz..

Sevim:Evet cok tesekkur ederiz cok iyisiniz.

Efe:Bizi uzaliydan koyudugunuz icin cok tesekkuy edeyizz Nazan teyzee.

Nazan:Kuybann oluyy Nazan teyzen sana..hadi iceri cocuklari..yarin o kadinin caresine bakariz.

Bu arada karate asistanligi yapan Anil gayet pek memnundur isinden.Ama Deniz icin ayni sey soz konusu degildir.Asistanlik yaparken adam’in biri burnunu kirmistir ve kocaman yara bandi takmistir.Agrilar icindedir.

Deniz:Ben gidiyorum Anil…ben boyle devam edemem bu ise…basdan hataydi zaten..senin o beynine uyanda kabahat zatenn…

Anil:Ya basdan beri korkuyorum deseydin hic zorlarmiydim seni kardesim.

Deniz:Ben asla korkmam hic biseyden.Yanlisin var.

Anil:Korkmasaydin kalirdin…

Deniz:Eeee sus bee artik..senle muhattabimi kesiyorum ve burdan ayriliyorum.

Anil:Iyi bee gidersen gitt napiyimm…

Deniz’i doven adam:Heyyyttt gell lenn burayaa nereye kaciyosun oyle bakiyimmm..korkmaa.

Deniz:ARTIK SABRIMM TASTIIII…..BU ADAMI DOVICEMM…

Hic bir zaman siddet kullanmiyn Deniz adam’a saldirir.Sacini ceker,gozune ve gobegine yumruk atar.Aci ceker ve bayilir.

Karate salonundakilerr Deniz’i kocaman alkislarlar.Anil saskinlikla agzi acik kalir.Deniz bunu yaptigina inanmaz.Hic birsey demeden susarr.

Karate egitmeni: Deniz senden boyle cesurca birsey beklemezdik..bizleri cok sasirttin.

Deniz:Bende kendime saskinim.

Ani:Wawww kardesimm neymissin senn…

Sabah olmustur.Cocuklar Nazan’dan once uyanirlar.Nazan genelde cok gec kalkardir.

Sevim:Hadi gidelim eve artik..bakalim Zubeyde cadisi bizi iceriye alicakmi.

Sevda:Hadi.Nazan hanim uyusun.Sonra gorusuruz onla.

Leyla:Bizi eve almicak bence.Almaz.O cadilar’in onde gideni. (guler)

Sevda:Bakalim napiyo bizimki…..aaa bi dakka yaa biz ne kadar aptaliz.

Sevim:Neden

Sevda:Eee bizim bahcede ciceklerin altindaa her zaman yedek anahtar olurda ondan.Dun gece’den beri coktan girebilirdik eve.

Sevim:Aa tabii yaa…unutmusuz istee tuhh.

Leyla:Zubeyde cadisi bunu bilmiyormu hayret…hadi alda girelim iceriye abla.Cok sicak disarsi.

Sevda anahtarlari cicekler’in altindan alir ve ev’e girerler.Zubeydeyi ortalikta goremeyince bakmak icin odasina cikarlar.Hayla uyanmadigina cok sasirirlar cunki her sabah alti bucukta kalkan birisidir.

Sevim:Hayret..haylaa uyuyoo.

Sevda:Ayy uyusun uyusun…insallah kalkmaz 1 ay.Tovbe tovbe.

Leyla Zubeyde’nin yanina gider.Ona bakinca agzi acik kalir.Kardeslerine doner.

Sevda:Ne o hortlak gormus gibisin…

Efe:Zaten hoytlak goydu.

Leyla:Abla hic uyanmasin dedin ya…sanirim istedigin olduu.

Sevda&Sevim:NEEE

Leyla:Zubeyde cadisi ölmüs!

Sevda&Sevim&Efe:NEEE??

3. Bolum Sonu! =))