Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink)  
Alt 25 January 2008
anil16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
anil16 anil16 ÛíÑ ãÊÕá
Figüran

Tecrübe Puanı: 0
anil16 is a glorious beacon of lightanil16 is a glorious beacon of lightanil16 is a glorious beacon of lightanil16 is a glorious beacon of lightanil16 is a glorious beacon of lightanil16 is a glorious beacon of light
Standart --->: *//* Yarışma - 15 // Dizi senaryosu...

!!Cilgin YAZ 2. Bolum!!

Zubeyde'yi goren kardeslerin agizlari acikda kalmistir.Zubeyde cok korkunc tipli bir kadin cikar.Saclari kabarik ve
pembe,suratinda acayip korkunc kipkirmizi makyaj pudrasi,tirnaklari takma(up uzun) ve gri renkli bir pantolan ve ust giyim.

Zubeyde:Selam cocuklarim...ben geldimmm.

Sevda:Aaaa hos geldiniz Zubeyde hanim'cim.Ne guzelsiniz.

Sevim:Hos geldin evimize,Zubeyde teyze.Bu ne guzellik?

Cocuklar guler ama Efe odasindadir korkusundan.

Zubeyde:Sizlerle tanistigima cok sevindim..ne guzel ve tatli seylersiniz oyle bakiyim.Yerim sizleri.

Efe(odasindan):LUTFEN YEMEE BENIii!!!

Zubeyde'nin bakislarida bi tuhaftir.Delice, ve fildir-fildir,kocaman acilir gozleri konusurken.

Leyla:Hos geldin Zubeyde teyze.

Zubeyde:Hosbuldm yavrucum..Ne tatlisin oyle..ama teyze lafini keselim.Bana abla diyin.Lutfen.

Sevda(Sevim'e):Yasindan basindan haberi yok galiba.

Uc kardes gulerler.Zubeyde anlar ve kopurur.

Zubeyde:NEDEN GULUYORSUNUZ...BENI BEYENMIYORMUSUNUZZ?? (gozleri kocaman acilir)

Efe:ANNECIMM KUYTAY BENII BU UZAYLI'DAN.

Zubeyde:Bana uzaylimi dedin kucuk bey?

Efe:Evet..sen korkunc kadinsin.

Sevda:Efe cok ayip.Ozur dile.

Zubeydenin baska bir fikri vardir.Efe'yi odasina kitlicektir.Odasi'nin anahtarini cikarakip Efe'yi kitler.

Sevim:Aaaa napiyosunuzz Zubeyde hanim?

Sevda:Nerden aldinizz o anahtari ve ne hakla kitlersiniz kardesimzi..o kucucuk cocuk..bizede uzayli der cogu zaman.

Zubeyde:Anneniz bana evin butun anahtarlarini vermisti iki gun once.Eve ayit hersey benim elimdedir.Bana saygisizlik yapani dogruu
odaya hapsedicegim..geceleri yatma saatiniz gece yarisi on bir'i gecmicek.

Sevda:Tavuk gibimi gorunuyoruz biz acaba? Gidaklayip yumurtluyan tavuklarmiyiz? Onbirde yatilirmi?

Sevim:Sus kardesimm yoksa sonun fena olur.

Zybeyde kotu kotu bakaer.

Leyla:Eyvah yandin abla! Kac!

Zubeyde: Oylemi hanimefendi...isterseniz yatmayin bakalim ne oluyor...neyse ben simdi annenizi arayip sag salim vardigimi bildiricegim.
Ben gelene kadar uslu uslu kuzular gibi oturun..hehe canlarim benim. (tatli tatli gulumser gider)

Sevda:Ya bu kadini cozebilen varmi? Bi iyi ve tatli sonra bi bakiyosun kotu ve korkunc.

Sevim:Tek seyi cozdumda bu yaz bun'dan cekicegimiz var.

Leyla:Kesin.

Efe odasin'dan cikar.

Sevda:Gel Efe'cim ortalik saglam.Uzayli gitti. (guler)

Efe:Nasil kurtulucaz ondan?

Aradan bir saat gecer.Zubeyde cocuklardan surekli birseyler isterler.Yok su getir,yok yemek yap,yok camasirlarimi yikayin..dort kardes bikmislardir bile
Zubeyde'den.

O sirada kapi calar.Komsulari Nazan'dir.Aralarinda merakli Nazan derler ona.Bebek bakicisiyla tanismak icin gelir.Ama Zubeyde onu karsilamaz bile..icerden dogru
"misair istemiyorum,defolsun gitsin" diyerek bagirir.

Nazan:Aaaa ustume iyilik saglik..delimi ne ayol.

Sevda:Bence girmeseniz iyi olur..cunki cok fena bi kadin.Baska bi dunyanin insani gibi.

Efe:Uzayla uzayli.

Nazan(guler):Hay allah iyliginizi vermesin...eee napicaksiniz bu kokos hanimla? Cekiceginiz var gibi.

Zubeyde(icerden dogru bagirir) :Cocuklarr GELINN BURAYA...AYAKLARIMA MASAJ YAPIN BAKIYIMM..

Nazan:Aaa bu kadin fittirmis cicisler.Hadi nese ben kactim..korktum bu kadin'dan.

Sevda:Iyi geceler,Nazan hanim.Bizi merak etme.Bu kadin'dan emin ol kurtulucaz.

Nazan gider.Sevda,Sevim,Leyla ve Efe Zubeyde'nin isteklerini yerine getirmeye devam ederler.

Bu arada yeni is ilani goren Anil kendisine ve Deniz'e is bulmustur.Anil mutludur ama Deniz degildir.

Anil:Heyttt ise bak bee..iste hem eylence hemde is buna denir.

Deniz:Karateci ogretmenlerin asistani olarak calisicagimiza inanamiyorumm.

Anil:HADI YAA gevse birazz birak kendini dok icini...cok fazla naziksin oglum.Biri sana yanmi bakti? Hemen dalicaksin o kisiye.

Deniz:Ben karate sevmem.Bu isi yapamam.Yaa ben karate bilmemki sahi.Ne isim var burda?

Anil:Benim karate guclerim var.Ben naparsam sende onu yaparsin.

Deniz: Off Anill Off...

Anil: Pek biseye yapmicaz zaten.Asistanlari olucaz ve cokda yardimimiz dokunmicak merak etme kimse dovmez seni. (guler)

Ilk asistanlik islerine baslamislardir bile.Iki guclu adam'a karate ogreten ogretmenlere asistanlk yapicaklardir.Deniz o adamlara saskinlikla bakip durur.

Adam#1:Hadi ulenn doviselim artikk.Erkekseniz gelinn karsima cikinn.

Adam#2:Ben deliyim deli zir deliyimm kimse bana rakip olamaz...adami kistiririm.

Adam#2 Deniz'e takistir.Onu zorla dovmek ister.

Deniz:Ya git isine kardesim yaa..hasta etme adami git baskasina.

Adam#2:Aaa yoksa ben kucuk bi tavuklukmu seziyorumm?

Deniz:Bana kimse tavuk diyemez..

Adam#2 Deniz'in yuzune hafifce yumruk atarr.

Deniz:Ulennnn..

Sevda,Sevim ve Leyla isee yorgunluktan oluyorlardir.Bir yandan'da Efe'yi odasindan cikartmasi icin yalvarirlar ama cikartmaz inadina.Zubeyde'nin isteklerini yapmaktan bikmislardir.Ve daha birinci gundur.

Gece olur.Zubeyde uyumak icin hazirdir.Efe'yi odasin'dan cikartmistir.Cocuklari tek tek oper iyi geceler diler.

Efe: Offf beni sapuy supuy opme...igrenccc.

Sevim:Efe..shhh...sus bakiyim.

Zubeyde:Seninle isimiz var anlasilan kucuk bey.Hadi iyi geceler.Allah rahatlik versin.Yarin kalkinca kahvalti hazir olsun.Sabah 6'da kalkicam. (odasina gidip yatar.)

Sevda:Sukur bugunu atlattik..yarin napicaz....bide sabah 6'da kalkicaz...aaaaa...

Sevim:Ben delircemmm bu kadinlaa.

Leyla:Bir gun daha bile yasiyamam onla.Biseyler yapmaliyizz kardesler.

Sevda:Neyse bu gecelik yatalim..ben yatarken aklima birsey gelicektir nasil olsa.

Dort kardes yatarlar.Ama Sevda uyumamaktadir cunki aklina bir plan gelmistir..Zubeyde'den evin anahtarlarini calicaktir.Boylece onlar bidaha kitliyemiyecektir.

Sevim:Kardesimm aklina hayranim...da..nasil calicaz anahtarlari?

Sevda:Cok basit.Odasina girip alicaz.

Leyla:NEE?? Delirdinmi abla? Bi uyndirirsakk o yaratik kilikli kadini,bizi maf eder.

Sevda:Bisey olmaz..hem yaslilartin uykusu agir olur.

Efe:Geycektenmi abla?

Sevda:Evet bitanem.Bak siz katilmak istemiyosanizz ben girip alirim.En azindan bir cesaretli kisi var bu ailede.

Sevim:Tamam tamam anca beraber kanca beraber diye bir laf var.

Sevda(gulumser):Hadi o zaman.Anahtarli calma operasyonu baslasinn.

Leyla:Kendimi detektiv gibi hissettimm..operasyon... (guler)

Sevim:Aynen.

Sevda Zubeyde'nin odasi'nin kapisini acar ama onlari bir kotu supriz bekler--Zubeyde odasin'da degildir.

Sevda:Aaa nerdee bu yaa

Odada goremeyince sasirirlar.Arkalarin'dan bir ses gelir..ne olduguna bakarlar vee.....

Sevda,Sevim,Leyla ve Efe:AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

2. Bolum Sonu =))