Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 22 December 2007
bsog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
bsog bsog ÛíÑ ãÊÕá
Yasaklı (Banned)

Tecrübe Puanı: 0
bsog is a jewel in the roughbsog is a jewel in the roughbsog is a jewel in the rough
Standart Oyunculuğu setlerde öğreniyor!

Asi Rock’çı Özlem Tekin, dizi, sinema oyunculuğu derken tiyatroya sahnesine de sıçradı? Tekin, oyunculuğu setler ile tiyatro sahnesinde öğrendiğini söylüyor.

1996 yılında çıkardığı ''Aşk Herşeyi Affeder mi?'' adlı albümüyle müzik dünyasına adım attı. Yaptığı müzik, giyim tarzı ve davranışlarıyla kısa sürede adının başına ''Asi Rock’çı'' yazdırdı.

11 yıl geçmesine rağmen hâlâ Rock müziğin asi kızı olarak anılan Özlem Tekin son birkaç yıldır yaptığı müzikle değil, rol aldığı sinema filmi ve dizilerdeki oyunculuk performansıyla adından söz ettiriyor.

Şu günlerde Metin Serezli ile oynadığı ''Kim O'' adlı tiyatro oyunuyla izleyici karşısına hamile bir genç kız olarak çıkan Tekin, yıllardır müzik yaptığı halde, oyunculukta aldığı övgülerin yarısını alamadığını söyledi.

Tekin, oyunculuk eğitimi olmadığını ve setlerde öğrendiğini belirterek, "Oyunculuğu işin en güzel yerlerinde film setinde, dizi setinde ve tiyatroda öğrendim. Şener Şen, Metin Serezli, Hale Soygazi, Cem Yılmaz, Mazhar Alanson, Ceyda Düvenci gibi isimlerle çalıştım. Takıldığım yerlerde ‘Burada nasıl yapayım?’ diye soruyorum hepsi çatır çatır söylüyor. Ayaklı okul gibi hepsi. Böyle böyle ben bu işi hallettim. Vallahi konservatuvarda 4 yılda bu kadar öğretemiyorlar" dedi.
Sponsored Links