Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 20 December 2007
bsog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
bsog bsog ÛíÑ ãÊÕá
Yasaklı (Banned)

Tecrübe Puanı: 0
bsog is a jewel in the roughbsog is a jewel in the roughbsog is a jewel in the rough
Standart Showgirl olmayı kafaya taktı

Atv'nin kahkaha bombası "Avrupa Yakası'nda Yaprak karakteriyle hayran kitlesini genişleten Hale Caneroğlu, "Dizinin çok enteresan bir grafiği var. Beşinci sezonda olmamıza rağmen yine her açıdan zirve yaptık" dedi. '

Avrupa Yakası' setinde güven içinde bir ortam yaratıldığını vurgulayan Caneroğlu, bu projede olmaktan duyduğu memnuniyeti şöyle ifade etti:

TADINI ÇIKARIYORUM

"İşe mutlu gidiyorum. Haftada en fazla iki gün çalışıyorum. Stres yaşamıyorum. Oynarken eğleniyorum, başarılı bir proje çıktığı için sokakta sevgi ve saygı görüyorum. Bir de bunun üzerine para alıyorum. Daha ne? 'Avrupa Yakası' bittikten sonra hayatım boyunca bu kadar kaliteli bir projenin içinde olmayabilirim. O yüzden tadını çıkarıyorum."

Kızıl saçları ve Avrupai fiziğiyle dikkat çeken Hale Caneroğlu, oyunculuğa ve müziğe dair hedeflerini anlattı. Caneroğlu, "Oyunculukta hâlâ tutuğum, daha olgunlaşmam lazım ama şarkıcılıkta daha hızlı bir çıkış yakaladım. İyi bir show-girl olmayı kafama takmış durumdayım... " diye konuştu.
Sabah
Sponsored Links