Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 15 September 2007
ErkuT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ErkuT ErkuT ÛíÑ ãÊÕá
Kurgu Yönetmeni

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 515
ErkuT has a reputation beyond reputeErkuT has a reputation beyond reputeErkuT has a reputation beyond reputeErkuT has a reputation beyond reputeErkuT has a reputation beyond reputeErkuT has a reputation beyond reputeErkuT has a reputation beyond reputeErkuT has a reputation beyond reputeErkuT has a reputation beyond reputeErkuT has a reputation beyond reputeErkuT has a reputation beyond repute
Standart İstemiyorum baba dedi ama

Babasına istemiyorum deyince, onun bıçak darbelerinden kurtulamadı.
Bursa kalçasından bıçaklanan 22 yaşındaki Nehir Karasöğüt, kaldırıldığı hastanede polise babası tarafından uyuşturucu satmak istemediği için bıçaklandığını söyledi.
"İSTEMİYORUM" DEDİM
Olay, merkez Osmangazi İlçesi Kızyakup Mahallesi’nde meydana geldi. Muradiye Devlet Hastanesi’ne getirilen kalçasından bıçakla yaralı Nehir Karasöğüt, polise kendisini uyuşturucu satmasını isteyen babası 45 yaşındaki Çetin Karasöğüt’ün bıçakladığını söyledi. Karasöğüt, “Benden uyuşturucu satmamı istedi. Kabul etmedim. Bu kez kolumdaki bilezikleri satmaya kalkıştı. Karşı çıkınca bıçakla yaraladı” dedi. Pansumanı yapılan Karasöğüt taburcu edilirken, gözaltına alınan baba Çetin Karasöğüt ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
Sponsored Links