Tekil Mesaj gösterimi
  #833 (permalink)  
Alt 3 September 2007
poturiye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
poturiye poturiye ÛíÑ ãÊÕá
Bölüm Kordinatörleri

Bulunduğu yer: ...:Kırık Kanatlar-Harry Potter-Yol Arkadaşım-Lost-Heroes-Twilight:...
Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 751
poturiye has a reputation beyond reputepoturiye has a reputation beyond reputepoturiye has a reputation beyond reputepoturiye has a reputation beyond reputepoturiye has a reputation beyond reputepoturiye has a reputation beyond reputepoturiye has a reputation beyond reputepoturiye has a reputation beyond reputepoturiye has a reputation beyond reputepoturiye has a reputation beyond reputepoturiye has a reputation beyond repute
Standart --->: Pride&Prejudice (Aşk ve Gurur)

Alıntı:
begüm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
pohahhaa bu Lizzie 2 Keira edio Keira çooookk zayıf

Bunu izleyenler Colin=Darcy diolar ama Matt'de müthişti,bu kıyası yapabilmek için izlemek istiyorum.Bu arada youtube'da 1.bölümü var BBC yapımının arkadaşlar

Cnm dvd oynatıcın yoksa vcd al ama filmi izledikten sonra büyük ihtimalle filmle ilgili düşüncelerini paylaşmak isteyecek,daha çok döküman bulmak isteyeceksin.Araştırırken de alternetif finali göreceksin ve deli gibi izlemek isteyeceksin o sebeple dvd önerdik (ha bir de yönetmenin yorumuyla filmi izlemek de çok keyifli,çok ilginç noktalara temas ediyor)
lizzie için keira ideal ya mükemmel uyum hem de

darcy konusunda da matt diyorum ben colin cok soguk geliyo bana matt in bakışları daha sıcak

dvd yi mutlaka ben de edinmek istiyorum dvd keyfi muhtesem hele extralarda kopuyorum
su anda hayatımında en güzel buldugum dvd potc dı...
hele bi de johnny nin agzından filmi izlemek apayrıydı...